sociale-medier

Annoncering på de Sociale Medier – SOME

De Sociale Medier fylder mere om mere i vores hverdag og er for en del virksomheder blevet en del af deres markedsføringsstrategi.

 

Det kan for nogle være en jungle at finde rundt i for slet ikke at tale om, på hvilken medier man evt. skal brande sin virksomhed.

 

Der findes mange muligheder, Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest og Snapchat er nogle af de mest kendte sociale medier.

 

Vi har valgt at koncentrere os om de to mest brugte, Facebook og LinkedIn. Men fælles for al annoncering på de sociale medier er din hjemmeside eller webshop. Det har ingen betydning for din søgemaskineoptimering eller Google AdWordskampagner. Det er en separat annoncering eller profilering af din virksomhed.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om de
Sociale Medier


  JaLidtNej

  Hvad er forskellen på Facebook og LinkedIn?

  Facebook er det bedste medie at komme i kontakt med forbrugerne på ( B2C) (Hvad betyder det?), hvor LinkedIn er stedet med de bedste muligheder for B2B.

   

  Hvor mange er der på de Sociale Medier?

  Ifølge Bureaudk statistik for de sociale medier i 2017 er Facebook stadig det suverænt største medie i Danmark. Hele 67% af danskerne er på Facebook, mens 24% er på LinkedIn. Du kan se statistikken for sociale medier på bureaudk, som viser alle tallene. Tallene er beregnede for personer i alderen fra 19-89 år.

   

  Så vi må konstatere, at de sociale medier fylder meget i hverdagen, og der ligger et stort “kundepotentiale” klar og venter på dig.

     Har du behov for at bruge de Sociale Medier? Ja, hvis…

  – …du vil begynde eller øge din markedsføring og branding af virksomheden
  – …du ikke mener, din virksomhed får nok henvendelser fra NYE kunder
  – …du ikke selv får gjort nok eller i det hele taget lavet nogen annoncering og opslag

   

  Er du nået hertil, er det højst sandsynligt at du har et behov eller i hvert fald er i tvivl herom. Lad os hjælpe dig i gang med at få din virksomhed synlig på de Sociale Medier. Vi laver en aftale, der matcher dine behov og krav, passer dine opslag og annoncer, så du kan koncentrere dig om det, du er god til.

   

  Vi kan lave aftaler for 3, 6 eller 12 måneder ad gangen. Vi kan også sætte det hele op, så du selv begynder at lave opslag. Du kan få det, ligesom du ønsker det. Udfyld den lille formular øverst på siden, så kontakter vi dig og tager en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder og behov.

   

  PS: Har du slet ikke nogen profil/er oprettet, klarer vi selvfølgelig også det for dig.