hilmer-consulting-webbureau

Skal du have en ny hjemmeside i WordPress?

Står du og skal investere i en ny hjemmeside til din virksomhed, kan markedet af udbydere være uoverskueligt.

 

En hjemmeside er ubestridt et af de vigtigste markedsføringsredskaber for en virksomhed. Det er vigtigt, at den afspejler firmaets sande identitet til potentielle nye kunder. Det er derfor vigtigt, at du kommer rigtigt i gang fra starten med den rigtige udbyder.

 

Vi har i mere end 12 år hjulpet firmaer med deres nye hjemmeside, fået visualiseret deres sande identitet i en løsning der matcher virksomheden på internettet.

 

Mange har komplimenteret den nye hjemmeside med søgemaskineoptimering, så virksomheden kan findes med Googles søgemaskine og derved skabe større synlighed for virksomheden og derved flere nye kunder.

 

Vi hjælper dig desuden også med Google Adwords og annoncering på de Sociale medier: to platforme hvor der er hurtig adgang til kunderne. Skal du sælge varer på nettet, så er det en ny webshop, du skal bruge, men det hjælper vi også med.

Ja tak, kontakt mig vedr. en
ny hjemmeside.

  En ny hjemmeside er ikke en udgift, men en sund investering!

  Men hvad er en ny hjemmeside i WordPress, hvad kan jeg forvente den indeholder, kommer der ekstra omkostninger etc.? En hjemmeside er et unikt produkt, som kan tilpasses alle forhold, store som små, indeholde små simple funktioner som fx tilmelding til nyhedsbrev og op til store komplekse beregningssystemer.

  Mange vil gerne have “en standardhjemmeside”, den behøver ikke være så “fancy”. Super, så laver vi en hjemmeside med de mest basale funktioner, som du ser på listen nedenfor.

     Typisk forløber en startfase således:

  – møde med analyse af services eller produkter
  – målsætning, planlægning og strategi
  – design drøftes – indhold og udseende
  – evt. gennemgå søgemaskinoptimering eller Adwords

  Hvad er standard på en ny hjemmeside?

  ⇒ Mobilvenligt og brugervenligt design
  ⇒ Alle de sider du skal bruge
  Hvad er Google Analytics installeret – se antallet af besøgende
  CMS hjemmeside – du kan selv rette og tilpasse hjemmesidens indhold
  SEO teknisk kodning klart design og klar opsætning
  Hvad er Google Maps – nemmere for brugerne at lokalisere virksomheden
  ⇒ Kontaktformular – nemt for brugere at sende oplysninger

  Men der er masser af muligheder for yderligere tilvalg

  Hvorfor vælge os?

  Vi er dig behjælpelige fra start til slut, ligesom alle de andre skriver, men vi sætter en ære i at være klar til at yde support hele vejen, ikke kun i processen også efterfølgende.

   

  Med mere end 30 års erfaring med salg og markedsføring i Danmark, heraf mere end 10 år med online markedsføring, får du en erfaren partner på markedet. Vores erfaring sikrer dig en kompetent udbyder, som kender markedet, mekanismerne og ikke mindst brugerne på Google: et must for gode resultater. Kort sagt: med vores erfaring skaffer vi dig flere og nye kunder. Husk at vi tilbyder et gratis tjek af hjemmesiden.

  Ingen skjulte bindinger

  Er der da der har det? Ja, der er nogen udbydere ag hjemmesider der oven i købet tilbyder dig en gratis ny hjemmeside, for de mangler “lige én i dit” område til at reklamere med. Du får den gratis og skal kun betale en månedlig afgift i 3-4 år. Så er hjemmesiden nemlig betalt. Men når du så får den næste regning, vil du måske gerne sige samarbejdet op. Men det kan du ikke, for den skulle være opsagt inden du modtager den næste faktura. UPS, så hænger du på hjemmesiden i 3-4 år igen – og hvad tror du så din hjemmeside har kostet?

   

  Når du handler med os, er du orienteret om alt. Der er ikke skjulte bindinger eller andre udgifter, andet end de 6 måneder man betaler forud for hostingen af hjemmesiden. Alt andet er oplyst i kontrakten. Vi kan nemlig godt lide åbenhed og en ærlig dialog, så du ved hvad du får af udgifter.

  Anbefaling

  Direktør Thomas Christensen, Roskilde Gardiner

  “Jeg var heldig at havne i de rette hænder, da jeg besluttede mig for, at der skulle iværksættes nye tiltag for at reklamere for min virksomhed Roskilde Gardiner. Det vigtigt at have en dygtig sparringspartner, der kan stå til rådighed på de mest utænkelige tidspunkter i døgnet og svare på de mest umulige spørgsmål.

  Jeg giver Hilmer Consulting mine bedste anbefalinger.”