ny-webshop

Ny Webshop

Det er super moderne at handle på Internettet hjemmefra, kunderne elsker det. Det er nemt, det er overskueligt, der er åbent når kunderne har tid til at handle, varerne kan blive leveret på hjemmeadressen, etc.

 

Aldrig før har der været handlet så meget på Internettet som der gøres i disse år og det er et stadig stigende marked.

 

Med en professionel, flot opbygget og struktureret webshop, kan du sælge dine services eller produkter på Internettet til alle, ja i hele verden hvis det skulle være aktuelt. En ny webshop skal opbygges simpelt og enkelt, så den er brugervenlig og nem at finde rundt på, noget der tiltrækker og holder på kunderne.

 

Webshoppen skal være let at administrere for dig, den skal være overskuelig, så du har et godt overblik over din forretning.

Ja tak, kontakt mig gerne om en
ny Webshop

Der skal laves en målsætning, en god plan og strategi før sådan et projekt kan blive en succes. Her kommer vores store erfaring med mere end 30 år med salg og markedsføring dig til gode. Vi ved hvad, der skal gøres og hvordan.

   Hvordan starter man en webshop?

Det er vigtigt at have en god forretningsplan og en klar strategi når man starter en ny Webshop op. Derfor starter vi med at:

– opsætte og udfærdige en målsætning for webshoppen
– finde det rette desgin som præsenterer produkterne bedst og pænest
– konstruere den rigtig opbygning af webshoppen så den er nem at navigere rundt på
– finde de betalingsmuligheder der dækker dit behov (betalingsgateway og indløsningsaftale)
– finde dine kundegrupper og hvordan vi får kontakt til dem, så de opdager din nye shop

Du kan få en ny standard-webshop fra kr. 11.995,-

Den indeholder de mest basale ting til en webshop, så du kan starte en forretning op. Shoppen er klar til at blive koblet på en betalingsgateway til f.eks. NETS. Hertil kommer en indløsningsaftale med NETS.

 

Der er mange forskellige moduler og funktioner, der kan implementeres i en webshop for at gøre håndteringen nemmere og man kan lave sin shop helt som man ønsker, det er kun et spørgsmål om hvilke krav man stiller til effektivisering og håndtering.

 

Udover alle de moduler der kan implementeres, er der er også muligheder for at programmere beregninger på forskellige måder. Vi har f.eks. lavet en shop hvor leveringsprisen beregnes på en kombination af bestilte antal paller i forhold til de km der skal køres til leveringsstedet.

 

Vi har lavet en shop der sælger onlinekurser i form af videoer og film. Kunden kan se en lille bid af kurset, derefter skal det købes. Linket til kurset er beskyttet mod snyd og omdeling, så det kun virker på én PC i et hvis antal dage.

 

Men kontakt os gerne for et GRATIS og uforpligtende møde, udfyld blot formularen øverst på siden, så kontakter vi dig.

 

HUSK: Hos os koster det ikke noget før vi siger til.

Branding af en Webshop

Når man har fået færdiggjort sin nye webshop, ligger der et stort stykke arbejde i at få den synlig på Internettet og kendt i dine målgrupper. En af måderne er organisk søgemaskineoptimering af Webshoppen. Det er et arbejde der udføres i selve Webshoppen, hvor titler, overskrifter, description etc. skal skrives og laves korrekt. Det kan tage tid at lave og der tager lidt tid før Google finder dig. Men skal det gå hurtigt, så er Google AdWords en god løsning. Den kræver ikke så meget arbejde og det virker stort set med det samme. Men her kan du læse mere om søgemaskineoptimering (SEO) og Google AdWords

 

Står for at skulle Brande en ny virksomhed, så er vi et sammentømret Branding Team der hjælper dig. Det giver færre måder og vi sørger for at du får den “røde tråd” gennemført i din markedsføring.

Fakta om søgninger på Google

For en webshop gælder det at ca. 95% af alle søgninger foregår på Google, når man befinder sig i Norden. Derfor er Google vores foretrukne søgemaskine at arbejde med.

Det er vigtigt at være placeret på side 1 på Google, gerne så højt oppe som muligt, idet kun ca. 20% af brugerne kigger på side 2.

Hvorfor søger folk på Google?

Potentielle kunder har en eller anden form for et behov, der kan være et produkt, en artikel eller en service. Google hjælper brugere med at finde den service de søger efter.

Sommetider ved kunderne ikke selv hvad de søger efter.  Det er derfor vigtigt at man finder frem til de søgeord Google selv foreslår i de kategorier brugerne søger efter. Læs mere om søgemaskineoptimering (SEO)

Anbefaling

Nicolai Karhof, Indehaver Danbolig, Roskilde

Vi skulle ud i markedet og købe en meget avanceret Wenshop, som skulle klare undervisning på mange forskellige niveauer.

Efter en grundig research af markedet, fandt vi Hilmer Consulting og de har bestemt ikke skuffet. Deres tilgang til at komme i dybden med vores behov og sikre at vi har en brugbar Webshop på den lang bane, var en af årsagerne til valget.

Jeg kan varmt anbefale at tage Hilmer Consulting med på råd, hvis du skal have lavet en Webshop eller trænger til at få din Webshop eller hjemmeside opdateret.