ny-webshop

Ny Webshop

Det er super moderne at handle på internettet hjemmefra, kunderne elsker det. Det er nemt, det er overskueligt, der er åbent, når kunderne har tid til at handle, varerne kan blive leveret på hjemmeadressen etc.

 

Aldrig før har der været handlet så meget på internettet, som det sker i disse år, og det er et stadigt stigende marked.

 

Med en professionel, flot opbygget og struktureret webshop, kan du sælge dine services eller produkter på internettet til alle, ja til hele verden, hvis det skulle være aktuelt. En ny webshop skal opbygges simpelt og enkelt, så den er brugervenlig og nem at finde rundt på, noget der tiltrækker og fastholder kunderne.

 

Webshoppen skal være let at administrere for dig, og den skal være overskuelig, så du har et godt overblik over din forretning.

Ja tak, kontakt mig gerne om en
ny Webshop

  Der skal laves en målsætning, en god plan og en strategi, før sådan et projekt kan blive en succes. Her kommer vores store erfaring med mere end 30 år med salg og markedsføring dig til gode. Vi ved, hvad der skal gøres og hvordan

     Hvordan starter man en webshop?

  Det er vigtigt at have en god forretningsplan og en klar strategi, når du starter en ny webshop. Derfor starter vi med at:

  – opsætte og udfærdige en målsætning for webshoppen
  – finde det rette design som præsenterer produkterne bedst og pænest
  – konstruere den rigtig opbygning af webshoppen, så den er nem at navigere rundt på
  – finde de betalingsmuligheder, der dækker dit behov (betalingsgateway og indløsningsaftale)
  – finde dine kundegrupper og finde ud af, hvordan vi får kontakt til dem, så de opdager din nye shop

  Du kan få en ny standard-webshop fra kr. 11.995,-

  Den indeholder de mest basale ting til en webshop, så du kan starte din forretning. Shoppen er klar til at blive koblet på en betalingsgateway til f.eks. NETS. Hertil kommer en indløsningsaftale med NETS.

   

  Der er mange forskellige moduler og funktioner, der kan implementeres i din webshop for at gøre håndteringen nemmere, og du kan lave din shop helt, som du ønsker. Det er kun et spørgsmål om hvilke krav, du stiller til effektivisering og håndtering.

   

  Udover alle de moduler, der kan implementeres, er der er også muligheder for at programmere beregninger på forskellige måder. Vi har f.eks. lavet en shop, hvor leveringsprisen beregnes ud fra en kombination af bestilte antal paller i forhold til antal kilometer til leveringsstedet.

   

  Vi har lavet en shop, der sælger onlinekurser i form af videoer og film. Kunden kan se en lille bid af kurset, derefter skal det købes. Linket til kurset er beskyttet mod snyd og omdeling, så det kun virker på én PC i et vist antal dage.

   

  Kontakt os gerne for et GRATIS og uforpligtende møde. Udfyld blot formularen øverst på siden så kontakter vi dig.

   

  HUSK: Hos os koster det ikke noget, før vi siger til.

  Fakta om søgninger med Google

  For en webshop gælder det, at ca. 95% af alle søgninger foregår med Google, når man befinder sig i Norden. Derfor er Google vores foretrukne søgemaskine at arbejde med.

  Det er vigtigt at være placeret på side et på Google, gerne så højt oppe som muligt, idet kun ca. 20% af brugerne kigger på side to.

  Hvorfor søger folk med Google?

  Potentielle kunder har et eller andet behov. Det kan være et produkt, en artikel eller en service. Google hjælper brugere med at finde den service, de søger efter.

  Sommetider ved kunderne ikke selv, hvad de søger efter.  Det er derfor vigtigt, at man finder frem til de søgeord, Google selv foreslår i de kategorier, brugerne søger efter. Læs mere om søgemaskineoptimering (SEO)

  Anbefaling

  Nicolai Karhof, Indehaver Danbolig, Roskilde

  Vi skulle ud i markedet og købe en meget avanceret Wenshop, som skulle klare undervisning på mange forskellige niveauer.

  Efter en grundig research af markedet, fandt vi Hilmer Consulting og de har bestemt ikke skuffet. Deres tilgang til at komme i dybden med vores behov og sikre at vi har en brugbar Webshop på den lang bane, var en af årsagerne til valget.

  Jeg kan varmt anbefale at tage Hilmer Consulting med på råd, hvis du skal have lavet en Webshop eller trænger til at få din Webshop eller hjemmeside opdateret.