Serviceaftale på WordPress - hold din hjemmeside opdateret

Serviceaftale på WordPress hjemmeside

Hvad gør du, hvis din hjemmeside eller webshop pludselig går ned eller forsvinder? Har du backup på siden og er den beskyttet mod hackerangreb?
Mange er af den opfattelse, at når først hjemmesiden kører, passer den sig selv. Sådan er det bare ikke. Der kommer hele tiden løbende opdateringer på installationerne. Det kan være selve designet, der skal opdateres, så det vises korrekt; mange WordPress løsninger har en del tilføjelsesprogrammer (Plugins) installeret, sikkerheden skal være på plads etc. Det vil en serviceaftale på WordPress afhjælpe – og du kan sove roligt om natten.

 

Hvad gør en serviceaftale?

Med en serviceaftale kan du være sikker på, at din hjemmeside eller webshop altid kører optimalt rent teknisk. Ved tegning af en serviceaftale, gennemgår vi siden og installerer eventuelle optimerings- og sikkerhedsværktøjer. Kort sagt vedligeholder og trimmer vi din hjemmeside eller webshop, så du ikke oplever tekniske problemer. Der sker mindst én gang om måneden, men er der en specielt stor opdatering eller et problem, klarer vi det med det samme.

Ja tak jeg vil gerne høre mere om
en serviceaftale

  Siden er altid opdateret

  Vi holder til enhver tid dit tema og dine programmer fuldt opdaterede. Det betyder, at selve temaet er opdateret, og at alle de små tilføjelsesprogrammer er opdaterede. Selve WordPress systemet opdateres også løbende for at kunne følge med udviklingen, så det holder vi også opdateret.

  Backup og gendannelse

  Der er sikkert lagt tid og penge i din hjemmeside, så hvis siden bliver hacket, kan det betyde store tab rent økonomisk, siden kan gå ned etc. Derfor sørger vi for daglig backup for de kunder, der har deres WordPress løsning hos os. Skulle hackere få adgang til din side eller går den ned af andre årsager, sørger vi naturligvis for gendannelsen af din hjemmeside. Har du ikke din hjemmeside liggende på vores server, hjælper vi gerne med at flytte dit site over.

  Support

  Har du et teknisk problem eller spørgsmål, er det en del af aftalen, at du kan ringe eller skrive til os og få råd og vejledning om brugen af din WordPress CMS.

   

  Procedure

  Vi opdaterer én gang om måneden din hjemmeside på design, WordPress og programmer. Når det er sket, modtager du en mail, hvor du dels får info. om at siden er opdateret, men også at du lige skal tjekke om alt virker som det skal. Skulle der være en fejl, giver du besked og vi kigger på det. Er der tekniske fejl på sitet efter en opdatering, installeres den seneste backup. Derefter må problemet løses efter aftale.

  Pris

  Prisen for en serviceaftale på WordPress er bare 99,00 kr. pr. måned.

  Der faktureres tre måneder forud, og aftalen kan opsiges med en måneds varsel forud for en ny periode. Der installeres en startpakke for en pris på 499,- kr.

   

                     Alle priser på siden er ekskl. moms