kontakt-hilmer-consulting

Kontakt Hilmer Consulting

Hilmer Consulting

v/ John Hilmer Hansen
Smedegården 19
4320 Lejre
Mobil: +45 26201707
Mailadresse: john@hilmerconsulting.dk
CVR nr.: 30225759

Baggrund

Hilmer Consulting blev stiftet i marts 2007. Egentlig startede jeg virksomheden som en konsulentvirksomhed, som både tilbød bistand i forbindelse med effektivisering i virksomheden og nye hjemmesider eller webshops. Hjemmesiderne blev meget hurtigt en stor del af hverdagen og den egentlige konsulentdel blev lagt på hylden.

 

I stedet blev søgemaskineoptimering hurtig en ny “tråd” i firmaet, da det i mine øjne hænger sammen med en hjemmeside eller webshop, at den kan findes i Googles søgeresultater. Man køber vel ikke en Ferrari og lader den stå i garagen?

 

Jeg havde inden starten af min virksomhed mere end 20 år med national og international markedsføring på forskellige niveauer – fra nationalt til nordisk niveau.

 

Med mere end 30 års arbejde med markedsføring og analyser af markedet er du hos Hilmer Consulting sikker på at få den rigtige ekspertise, når du skal have din virksomhed “på Google” eller virksomheden præsenteret med en ny hjemmeside.

 

Kontakt os gerne for et GRATIS og uforpligtende tjek af din hjemmeside eller din webshop og hør om dine muligheder. Udfyld formularen og bliv kontaktet.

 

Vi tilbyder også annoncering på de sociale medier og Google AdWords kampagner

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
hurtigst muligt.