gratis-tjek-hjemmeside

Få et GRATIS tjek af hjemmesiden?

Er din hjemmeside lidt “grå og kedelig” som i billedet øverst på siden, kunne det være at du skulle have en ny hjemmeside med et mere “klart” indhold, som udover det visuelle spændende design også gør dine potentielle kunder nysgerrige på dine produkter eller service ydelser. Vigtige ting en hjemmeside SKAL opfylde for at få succes (læs: nye kunder).

 

Kan dine kunder ikke finde din hjemmeside på Google (på side 1 helst i toppen) når de søger efter hjemmesiden eller værre endnu, kommer din produkter heller ikke frem på Google, når man søger efter dem? Hvis nej, så trænger en hjemmeside til en “make over”.

 

Så kan en søgemaskineoptimering være en af løsningerne på den lange bane. Det tager nogle uger, måske et par måneder før en organisk søgemaskineoptimering (SEO) slår igennem. Skal du være synlig “nu og her”, så er det Google Adwords vi skal arbejde med. Det er de annoncer der altid ligger øverst på Google. Dem kan man “tænde og slukke” for efter behov og økonomi.

Ja tak, jeg vil gerne have et
GRATIS tjek af min hjemmeside

Google stiller mere end 200 forskellige krav til din hjemmeside så der er noget at holde øje med. Vi tjekker GRATIS din hjemmeside for de mest basale ting så du får et overbliksbillede af tilstanden på din hjemmeside. Man kan lidt sammenligne det med et energitjek af dit hus, men i stedet for at varmen siver ud, mister du bare kunder i stedet for.

 

Mange andre Webbureauer forlanger ofte mange oplysninger og tilbyder at vende til med en rapport. Det har vi valgt at springe over, for at spare din tid. Det eneste du bliver nødt il er at udfylde den lille formular øverst på siden, for vi skal jo trods alt kunne komme i kontakt med dig. Vi skal også have din Webadresse for at kunne udføre et GRATIS tjek af hjemmesiden. Når vi her set den igennem og testet den, ringer vi til dig og forklarer på almindelig dansk (kan være vi får brugt et eller to “mærkelige ord”), så du kan forsåt hvad vi mener. Vi sætter en stor ære i at vores kunder ved hvad vi snakker om og forstår det vi siger.