Effektiv Søgemaskineoptimering - vejen til nye kunder

Søgemaskiner som Google m.fl., kæmper om at levere de bedste og mest relevante forslag på hjemmesider til de mennesker der sidder og søger efter produkter eller informationer på Internettet.

Søgemaskineoptimering - eller Search Engine Optimization (SEO) - sørger for, at din hjemmeside eller webshop bliver synlig og fundet på Internettet og at den opnår at komme højere op i søgemaskinernes organiske søgeresultater.

Det er vigtigt at være helt fremme i søgemaskinerne. Kun ca. 10 % kigger på side 2, inden de skriver et nyt søgeord.

Der er flere ting man kan gøre for at få større synlighed i søgemaskinerne. En god søgeordsstrategi er det første skridt på vejen, man skal finde de søgeord som kunderne typisk anvender. Efterfølgende skal søgeordene implementeres på hjemmesiden, både i den tekniske del og i selve teksten.

Vi har gennem årerne opnået stor erfaring med søgeordsanalyser og søgeordsoptimering og mange af vores kunder har opnået enddog meget stor forøgelse i kundetilgangen.

Hvad gør en søgemaskineoptimering?

En korrekt søgemaskineoptimering af din hjemmeside...

  • ... skaber relevant trafik på hjemmesiden
  • ... giver øget kundetilgang og omsætning
  • ... er den billigste vej til nye kunder - bedste ROI

En organisk søgemaskineoptimering er en langsigtet løsning, der skal vedligeholdes i større eller mindre grad afhængig af konkurrencen.

Ønsker du hjælp til din søgemaskineoptimering, bistår vi dig gerne gennem hele eller dele af processen.

Ring på 26201707 eller skriv en mail, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.