Roskilde Gardiner

Statement fra ROSKILDE GARDINER:

"Jeg var heldig at havne i de rette hænder, da jeg besluttede mig for, at der skulle iværksættes nye tiltag for at reklamere for min virksomhed Roskilde Gardiner.

Der er jo ingen tvivl om, at vejen frem i dag går via Internettet, når en virksomhed skal eksponeres.

For en virksomhed, der ikke tidligere har benyttet Internettet som markedsføringsmiddel, er det vigtigt at have en dygtig sparringspartner, der kan stå til rådighed på de mest utænkelige tidspunkter i døgnet og svare på de mest umulige spørgsmål.

Jeg ønskede selv at deltage i udarbejdelsen af min hjemmeside, hvorfor John Hilmer anbefalede et CMS system med indbygget modul til søgemaskineoptimering , så jeg selv kunne arbejde med sitet. John Hilmer underviste mig i, hvordan jeg skulle bruge CMS systemet og hvordan man søgemaskineoptimerer hjemmesiden og han har desuden ydet support via mail og telefon under hele forløbet.

Ingen tvivl om, at der skal investeres tid og energi i et sådant projekt, hvor man selv er med fra bunden, men det er absolut det hele værd. Min målgruppe er blevet udvidet til hele Sjælland, uden at det har været nødvendigt at øge budgettet til markedsføringsomkostninger."

"Desuden var den øgede kundetilgang via hjemmesiden uden tvivl medvirkende til at min forretning overlevede krisen."

Med venlig hilsen
Thomas Christensen, Roskilde Gardiner
www.roskilde-gardiner.dk