Ferielejligheder i Alanya i Tyrkiet

Jeg fik en henvendelse fra nogle private udlejere, som har 2 lejligheder i det skønne Tyrkiet nær Alanya.

De havde en hjemmeside, men fik ikke nogen henvendelse. Jeg lave et tjek på sitet og konstaterede at det på ingen måde opfyldte kravene til søgemaskineoptimeringerne.

Vi blev enige om at lave en ny og tidssvarende hjemmeside og søgemaskineoptimerer den optimalt.

Langsom men sikkert begyndte der at komme henvendelser fra hjemmesiden, og udlejningen går nu strygende.

Besøg Ferielejligheder i Tyrkiet


Statement

Vores første møde med John, var i forbindelse med køb af ny jagthund. Samtalen falder på ferie, og da vi lufter, at vi da har et par lejligheder i Tyrkiet vi lejer ud, går der ikke mange sekunder før John spørger om vi har en hjemmeside. Joh - det har vi, men der har bare aldrig været en eneste henvendelse.

Så kom det magiske ordsøgemaskineoptimeringpå bordet. Sort snak for hr. og fru Nielsen.

"Kigger lige lidt på hjemmesiden, og vender tilbage" var hans ord. Som sagt så gjort.

Efter et par dage i tænkeboks, besluttede vi os for at lade John lave en helt ny hjemmeside, da det jo lød til at han kunne noget med hjemmesidefabrikation og søgemaskineoptimering, og endda til en fornuftig pris. Det har vi så absolut ikke fortrudt. Vi måtte hurtigt sande, at uanset hvor lidt eller meget vi forstod af alle de tekniske udtryk, så virker det over al forventning. Der har været rigtig mange henvendelser, og selvom nogle bare vil spørge om et eller andet, eller rose hjemmesiden, så har der været rigtig god gang i udlejningen også. I højsæsonen har vi endda måttet melde "udsolgt" i perioder.

Lige fra start har vi været med i toppen på Google. Det har været den bedste investering vi har lavet, hjemmesiden tjente sig selv hjem på under et halvt år.

Med venlig hilsen

Lene Nielsen