Hjemmeside til Mobile enheder, Smartphones, Ipad, Tablets, etc

Størstedelen af Internettrafikken foregår via mobile enheder som Iphone, Ipad, Smartphones, Tablets, etc.

Det stiller specielle krav til din hjemmeside, hvis den skal vises optimalt på en smartphone eller Ipad.

For at brugeren skal få en god oplevelse ud af din hjemmeside, er det nødvendigt med et specielt design og set-up for at hjemmesiden fungere og vises korrekt på alle enheder, samt kan findes når man søger på Google.

Men en ting er sikkert - dine kunder er allerede på mobilen, det kan vi se på analyserne, som klart og tydeligt viser hvor mange procent af besøgene der kommer fra mobile enheder.

Et mobilt website (også kaldes et responsive website) er med til at gøre din virksomhed mere synlig, da mere og mere af søgetrafikken kommer fra disse mobile enheder. 

Et mobilt website er ikke en app. Kort fortalt er det designet som tilpasser sig automatisk til skærmens størrelse, uden at bogstaverne bliver mindre og dermed ikke kan læses. Billederne mindske i forhold til skærmen, men uanset størrelsen på skærmen, er den hele tiden brugervenlig.

Der kan på et mobilsite laves en effektiv søgemaskineoptimering nøjagtigt som på en almindelig hjemmeside.

Men kontakt os og hør mere om dine muligheder, det koster kun opkaldstaksten til nr. 26201707. Du er også velkommen til at skrive en mail til os på john@hilmerconsulting.dk

Mobile Hjemmesider til Iphone, tablets, etc.