Præsenterer din hjemmeside virksomhedens sande identitet?

En hjemmeside er virksomhedens visuelle identitet udadtil og kundens første indtryk af virksomheden.

Virksomhedens hjemmeside er derfor et særdeles vigtigt element i markedsføringen. Den skal afspejle virksomheden produkter og services på en præsentabel og brugevenlig måde, ellers forsvinder kunder hurtigt fra siden igen søger videre

En hjemmeside skal være dynamisk og den skal vedligeholdes jævnligt. Derfor kan en løsning være at få den lagt ind i et Content Management System (CMS), som gør det muligt at vedligeholde fra hjemmesiden blot der er adgang til Internettet.

Som CM System anvender vi Umbraco som nok er markedets mest simple system at arbejde i og så er det på dansk. Læs mere om Umbraco CMS hjemmesider.

Er du i tvivl om din hjemmeside opfylder nutidens krav, f.eks. om den virker på Smartphones, så bestil et GRATIS tjek af din hjemmeside.

Ring til John på 26201707 eller skriv en mail, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Vi afholder gerne et GRATIS og uforpligtende møde og fortæller om dine muligheder.

Markedsføring af hjemmesiden i søgemaskinerne.

Få at få det bedste økonomiske udbytte af din hjemmeside, anbefaler vi en søgemaskineoptimering. Det vil få din hjemmeside helt frem i søgemaskinerne og derved øge antallet af besøgende på hjemmesiden eller webshoppen.

Læs mere om søgemaskineoptimering af hjemmesider.