socialcommerce

Branding Teamet

Én kontaktperson

Mange vil gerne have sine opgaver samlet et sted for at bevare overblikket – der skal jo være en rød tråd gennem ens markedsføring. Vi er et stærkt team, der sidder sammen i en netværksorganisation og har gjort det i flere år. Vi kender hinanden og kvaliteten på det arbejde, der bliver udført.

 

Giver et flydende forløb

Vi kender hinandens måde at arbejde på, vi ved hvordan og i hvilken rækkefølge, tingene skal gøres. Det betyder, at du som kunde ikke behøver være egen projektleder og planlægge forløbet – det klarer vi for dig.

 

Beslutningerne er dine

Du er selvfølgelig med i alle processer, hvis du har særlige ønsker om skiltningen; hvilken type og tekst, hvilket tøj du skal bruge; profil- eller arbejdstøj, hvordan logoet skal udformes, og hvad der skal ske i videoen, der skal profilere din virksomhed eller dit produkt.

 

Ét møde og det er overstået

Alt dette klarer vi på ét møde, hvor de af os i Brandingteamet, der er involveret, deltager. Det sparer tid, og vi får lagt de rigtige strategier og sat realistiske tidsfrister fra start.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes …


Fordele ved at bruge Brandingteamet

– ét møde, hvor de parter, der er involveret, deltager, og vi får lagt en strategi og plan for opgaven
– du holdes løbende opdateret i hele processen
– vi sørger for, at dine ting bliver leveret til tiden
– du har kun én kontaktperson, som kan opdatere dig gennem hele forløbet
– du sparer en masse tid og opnår maksimalt resultat.

Hvem er med i Branding Teamet?

Der er tekst på vej fra Steen

Jeg hedder Mette og arbejder hos Grafikpaletten, der er et grafisk bureau med speciale i den stærke virksomhedsprofil. Jeg hjælper virksomheder med at styrke værdien af deres brand og skabe genkendelighed på tværs af trykte og digitale medier, så de kan være ”top of mind” hos potentielle kunder og fremstå som eksperter med en professionel visuel identitet.

Visuel kommunikation

Der er tekst på vej fra Henning

Svada Film producerer film og video til virksomheder og organisationer. Film på nettet vokser voldsomt i disse år, fordi det er den suverænt mest effektive måde at kommunikere til sine kunder og samarbejdspartnere på. Film skaber øget salg og et stærkere brand – og så er det ikke engang så dyrt, som mange tror. Svada Film producerer kvalitetsfilm i nært samarbejde med kunden og står for alle led i produktionen – fra den tidlige ideudvikling til aflevering af produktet på kundens platforme.